úterý 24. února 2015

Malý a velký

Když jsme si Jacka přivezli z útulku, brácha si nezávisle na to (věděli jsme, že bude mít psa, ale vyšlo to na úplně stejný víkend) dovezl domů štěně Sibiřského husky Rockyho. Jack se ještě rozkoukával, kde že to vlastně je, Rocky se zase učil nepočůrat si nohy a sníst co nejvíce jídla. Po prvním seznámení se z nich stali parťáci, kteří pak spolu trávili spoustu času. A jak ten čas vypadal, to uvidíte na následujících fotkách. Taky si můžete všimnout, jak se Rocky zvětšuje a náš Jack... se zmenšuje.


Tady měl Jack ještě velikostní monopol a bráchův pes byla kousající potvůrka s malými ostrými zoubky. Jack tady dostával celkem kartáč, protože když už se do něj Rocky zažvýknul, asi to mohlo trochu bolet. Naštěstí na něj spíše nedosáhl a když začal Jacka nahánět, neměl moc šancí ho dohnat.


Jak vypadal Rocky po příjezdu do nového domova? Jako hezké štěně. Jak vypadá teď? Jako hezké štěně.


Asi nejoblíbenější psí základna v celé Poličné. Rockymu poslední dobou chybí, že se tam nevleze. A Jack pořád rád kouše neidentifikovatelné věci vyhrabané ze země. Stay dog!


Malý a velký, ale jen dočasně. Na druhé fotce už jsou si výškou vyrovnaní. Ale Rocky je pořád ještě takové nemotorné nemehlo. Ne, že by náš Jack uměl postavit dům z lega, ale aspoň nemá brzdnou dráhu deset metru.


Tady se buď Jack zmenšil o polovinu nebo Rocky zase o trochu vyrostl. Teď už si Jack ani neškrtne, může Rockyho tak maximálně podlézt. A když se mu něco nelíbí, pořád se může otočit a odejít. Ještě to neudělal.


Dva nerozluční kamarádi, čínský exemplář huskyho a voříšek na tripu.

Máme je rádi.

5 komentářů:

  1. Fantastičtí pejsánci!!! Jako plyšáčci.. :))

    OdpovědětVymazat
  2. článek super. ale ty jo... ta poslední fotka :D :D :D perfektní! :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy by mě nenapadlo, že se od Davidova cvičení, přes lustrování vašeho knížního blogu dostaneme k pejskům... :) Miluju váš styl psaní a ten přístup s jakým prezentuje věci ze svého života :)

    OdpovědětVymazat